donderdag 12 maart 2009

PARAGLIDER KNALT TUSSEN TERRASTAFELS OP CAMPS BAY


Een paraglider miste vorige week z'n landingsstrook en belandde met een harde smak boven op een tafel van enkele verraste toeristen. Blijkbaar had de man enkele van zijn laatste wendingen voor de landing verkeerd ingeschat. Z'n bedoeling was om op het strand van Camps Bay neer te komen maar bij het maken van een laatste bocht boven de palmbomen van Victoria Road ging het plots fout. De arme man knalde eerst tegen het dak van Colcachio's en viel vervolgens pardoes op de koffie met ontbijt van enkele verschrikte klanten. 

De laatste tijd landen bijna dagelijks paragliders tussen de zonnekloppers op het strand van Camps Bay. Blijkbaar willen ze op die manier de aandacht trekken van potentiƫle klanten. Net na het neerstrijken worden er druk flyers rondgedeeld. Vroeger landden ze op een rugbyveld boven Glenn Beach, zowat een kilometer hogerop, richting Clifton.

Lily, Chiara, Lucia en Paul zaten wat verder te ontbijten, maar bleven gelukkig gespaard van rondvliegende brokstukken, croissants en hete expresso druppels. De onfortuinlijke paraglider zelf moest 40 min. wachten op een ambulance en werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten